Lancering Realest Deals Vastgoed B.V.

www.rd-vastgoed.nl


Over Realest Deals Vastgoed


Betalen voor de verkoop van uw woning of bedrijfspand? Menig mens weet niet beter, maar wij zijn van mening dat dit toch echt anders kan. RD Vastgoed is een vastgoedonderneming gespecialiseerd in het verkopen van zowel woningen als bedrijfspanden binnen de zogeheten “off-market” sector.


Dit wil zeggen dat panden niet op websites als Funda en Huislijn worden aangeboden.


Over ons


Betalen voor de verkoop van uw woning of bedrijfspand? Menig mens weet niet beter, maar wij zijn van mening dat dit toch echt anders kan. RD Vastgoed is een vastgoedonderneming gespecialiseerd in het verkopen van zowel woningen als bedrijfspanden binnen de zogeheten “off-market” sector.


Dit wil zeggen dat panden niet op websites als Funda en Huislijn worden aangeboden.


Waar bieden wij deze panden dan wel aan? RD Vastgoed beschikt over een uitgebreid netwerk van privé-investeerders, bestaande uit verschillende soorten kopers die interesse hebben in uw woning of Realest Deals Vastgoed bedrijfspand. Deze investeerders zijn dan ook degene aan wie wij het object zullen aanbieden en aan wie wij onze kosten doorberekenen, zodat uw samenwerking met RD Vastgoed geheel kosteloos is.


Missie en Visie


Wij streven voortdurend naar openheid en transparantie en daarom vinden we het belangrijk dat u weet wat u van ons kunt verwachten. Om deze reden hebben wij een missie en visie geformuleerd.


Missie

Het is onze missie uw woning of bedrijfspand, geheel vrijblijvend en voor de door u vastgestelde verkoopprijs te verkopen. Hierbij is het essentieel dat wij onze jarenlange ervaring en expertise inzetten om u gedurende het gehele proces – zo goed mogelijk – persoonlijk te kunnen begeleiden. Dit zodat u, uw pand zowel kosteloos als moeiteloos kan verkopen.


Visie

Naast klanttevredenheid, een goede communicatie en betrouwbare dienstverlening verwachten klanten in de toekomst meer beleving en ervaring. Door steeds kritisch naar onszelf te kijken, blijven we continu zoeken naar onderscheidende toegevoegde waarden in persoonlijk contact en service op maat.


Door onze innoverende blik op de vastgoedmarkt en de verkoper voor op te stellen zijn wij bezig met het innemen van een unieke positie binnen deze branche. Hierdoor stimuleren wij de dynamiek tussen koper en verkoper binnen de vastgoedmarkt.


Transparant zijn vinden wij erg belangrijk!

Bij RD Vastgoed vinden wij het erg belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Vandaar dat wij u graag uitleggen hoe ons verdienmodel werkt en hoe wij uw woning kosteloos voor u kunnen verkopen.  • Uitleg privé-investeerders

  • Fee die wij doorrekenen aan de kant van de koper

  • Bieden van aanvullende services


Wij kennen de markt


Waarom kiezen voor RD Vastgoed?


U bepaalt zelf de verkoopprijs

Mocht u besluiten uw pand te laten verkopen door RD Vastgoed, dan bepaalt u zelf de verkoopprijs. Wij zullen dan ook de woning voor dit bedrag aanbieden binnen ons netwerk. Onze investeerders zijn ervan op de hoogte dat er niet te onderhandelen valt over de prijs, tenzij u aangeeft hier wel voor open te staan. Vindt u het lastig om een verkoopprijs te bepalen? Wij kunnen u hier te allen tijde bij assisteren.


Geen mediakosten

Bij de verkoop van uw woning zijn geen mediakosten verbonden. Deze kosten kunnen bij de reguliere makelaar al snel oplopen tot een bedrag van 750,-. Foto’s gemaakt met uw mobiele telefoon zijn voldoende om de woning aan te bieden binnen ons netwerk.


Geen financiering onder voorbehoud

In ruim 90% van de gevallen wordt uw woning of bedrijfspand verkocht zonder financiering onder voorbehoud. Hierdoor voorkomt u de mogelijkheid dat kopers hun financiering (hypotheek) niet rond krijgen en u uw woning opnieuw moet aanbieden.


Kortere looptijd

Mits de verkoopprijs realistisch is, is het binnen ons netwerk gebruikelijk dat wij binnen vijf werkdagen een potentiële koper hebben gevonden. Uiteraard bepaalt u zelf de opleverdatum.


End-to-end service

Wij begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Denk hierbij aan het opstellen van bijvoorbeeld een koopovereenkomst of het zoeken van een nieuwe woning.


Bezoek nu onze site:


www.rd-vastgoed.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *